„Ne dozvolite da vas jednostavnost ove metode odvrati od nje, jer što više kroz nju budete napredovali, sveobuhvatnije ćete shvatati jednostavnost cele vasione“  - Dr Edward Bach

Upravo u ovoj poruci Dr. Edwarda Bacha i leži sva magičnost ove metode, koja će vas, već sama po sebi jednostavna, prirodna i nežna, naučiti da je Jednostavnost ključ i suština života. Program Edukacije  otvoriće vam nove dimenzije znanja, zahvaljujući kojima ćete moći da usavršite praktikovanje ove božanstvene metode, istovremeno upoznavajući i sebe, kroz isceljenje i stremljenje ka suštinskom dobrom.

Moj program odobren je od strane  Bahove Fondacije iz Mount Vernona, Velika Britanija, što polaznicima škole omogućava dobijanje i medjunarodno priznatih sertifikata.

​U rad na programu edukacije uložila sam veliki entuzijazam i ljubav, kao i decenijsko terapeutsko iskustvo trudeći se da postavimo najviše standarde.

Reč osnivača Centra za Edukaciju

NOVI SAD - L1

07. i 08. Mart 2020

BEOGRAD - L1

14. i 15. Mart 2020

BEOGRAD - L2

25. i 26. April 2020

TUZLA - Uvodno predavanje

14. Maj 2020

SARAJEVO - L1

16. i 17. Maj 2020

PODGORICA - L1 

23. i 24. Maj 2020

BEOGRAD - L1

06. i 07. Juni 2020

BEOGRAD - L2

05. i 06. Septembar 2020

MOSTAR & BANJA LUKA
Uvodno predavanje

SEPTEMBAR 2020

BEOGRAD - L3

OKTOBAR 2020

SARAJEVO - L2

07. i 08. Novembar 2020

BEOGRAD - L1

21. i 22. Novembar 2020

BACH-THEROPY.jpg

Program ove edukacije je odobren i sertifikovan od strane Fondacije Dr. Edvarda Baha iz Velike Britanije, pa samim tim i priznata u celom svetu.

Odvija se u tri nivoa, a nakon završena sva tri, imate mogućnost pristupanja Međunarodnom registru Bahovih praktičara, čije je sedište u Velikoj Britaniji,  i registru Udruženja Bahovih praktičara Srbije.

U Srbiji se trenutno održavaju škole u zavisnosti od nivoa edukacije u trajanju od 5, 4 ili 6 susreta, ali takođe ovaj program omogućava i intenzivnu edukaciju u trajanju od dva dana kako u Srbii, tako i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Postanite deo velike svetske porodice koju čini više od 2600 registrovanih bahovih praktičara širom sveta, a upravo ovakva vrsta edukacije sprovodi se u više od 40 zemalja širom sveta. Za sve buduće praktičare i zaljubljenike u metodu Bahovih Kapi, važno je da znaju da su knjige Dr. Edvarda Baha prevedene na 26 jezika. 

Postanite deo isceljujućeg sveta Bahovih Cvetnih Esencija

Ovaj nivo vam daje osnovna znanja neophodna za korišćenje Bahovih kapi.

Po završenom L1 nivou bićete sposobni da prepoznate svih 38 esencija, kao i njihovu relevantnu upotrebu u različitim stanjima u životu. Naučićete kako da pripremite i kombinujete preparate. Upoznaćete se sa korišćenjem jedinog Bahovog kombinovanog preparata za krizne situacije – „Rescue formula“.

Tokom trajanja obuke dobijaćete domaće zadatke koje je potrebno savladati.

Ograničenja za pohađanje ovog nivoa ne postoje. Trudila sam se da moj način prezentacije Bahovog sistema bude jasan i dovoljno koncizan, kako bi svako bio sposoban da ga prati bez napora i da se osmeli da slobodno koristi esencije u skladu sa željama Dr. Baha.

L1 NIVO

Drugi nivo obuke smešten je u dva dana. Na ovom nivou ćete naučiti fine sličnosti i razlike između esencija. Naučićete kako da razlikujete preparate za tip ličnosti i raspoloženje. Detaljnije ćemo proučiti filozofiju Dr Baha. Proširićete svoje znanje kroz mnoštvo praktičnih i zabavnih vežbi.

Ovaj nivo mogu pohađati svi koji su završili L1 nivo sertifikovan od strane Bahovog centra iz V.Britanije.

L2 NIVO

Ovaj nivo obuke smešten je u četiri dana.

Namenjen je svima onima koji žele da se profesionalno bave praktikovanjem ove metode i žele da se registruju u Bahovom centru kao Međunarodni Bahovi praktičari (BFRP-Bach Foundation Registered Practitioner), takođe imaju mogućnost da se registruju kao Bahovi praktičari u Udruženju Bahovih praktičara Srbije.

Ovaj nivo obuke će vam pomoći da razvijete veštine profesionalnog pristupa klijentima. Usavršićete vođenje intervjua kroz mnoštvo vežbi i predavanja.

Na kraju obuke polaznici će imati tri grupe ispitnih zadataka, za čije rešavanje će imati na raspolaganju 3 meseca.       

L3 nivo obuke mogu pohađati svi koji su završili L2 nivo sertifikovan od Bahovog centra iz V.Britanije.

L3 NIVO

colour_on_white_l.jpg

CENOVNIK

SERTIFIKOVANA EDUKACIJA SA ALEKSANDROM RADIĆ

L1

L2

L3

500 Euro

300 Euro

250 Euro

BEOGRAD

BiH & CG

& Novi Sad

280 Euro

330 Euro

540 Euro