Reč osnivača Centra za Edukaciju

„Ne dozvolite da vas jednostavnost ove metode odvrati od nje, jer što više kroz nju budete napredovali, sveobuhvatnije ćete shvatati jednostavnost cele vasione“  - Dr Edward Bach

Upravo u ovoj poruci Dr. Edwarda Bacha i leži sva magičnost ove metode, koja će vas, već sama po sebi jednostavna, prirodna i nežna, naučiti da je Jednostavnost ključ i suština života. Program Edukacije  otvoriće vam nove dimenzije znanja, zahvaljujući kojima ćete moći da usavršite praktikovanje ove božanstvene metode, istovremeno upoznavajući i sebe, kroz isceljenje i stremljenje ka suštinskom dobrom.

Moj program odobren je od strane  Bahove Fondacije iz Mount Vernona, Velika Britanija, što polaznicima škole omogućava dobijanje i medjunarodno priznatih sertifikata.

​U rad na programu edukacije uložila sam veliki entuzijazam i ljubav, kao i decenijsko terapeutsko iskustvo trudeći se da postavimo najviše standarde.

NOVI SAD - L1

07. i 08. Mart 2020

BEOGRAD - L1

14. i 15. Mart 2020

BEOGRAD - L2

25. i 26. April 2020

TUZLA - Uvodno predavanje

14. Maj 2020

SARAJEVO - L1

16. i 17. Maj 2020

PODGORICA - L1 

23. i 24. Maj 2020

BEOGRAD - L1

06. i 07. Juni 2020

BEOGRAD - L2

05. i 06. Septembar 2020

MOSTAR & BANJA LUKA
Uvodno predavanje

SEPTEMBAR 2020

BEOGRAD - L3

OKTOBAR 2020

SARAJEVO - L2

07. i 08. Novembar 2020

BEOGRAD - L1

21. i 22. Novembar 2020

Postanite deo isceljujućeg sveta Bahovih Cvetnih Esencija

Program ove edukacije je odobren i sertifikovan od strane Fondacije Dr. Edvarda Baha iz Velike Britanije, pa samim tim i priznata u celom svetu.

Odvija se u tri nivoa, a nakon završena sva tri, imate mogućnost pristupanja Međunarodnom registru Bahovih praktičara, čije je sedište u Velikoj Britaniji,  i registru Udruženja Bahovih praktičara Srbije.

U Srbiji se trenutno održavaju škole u zavisnosti od nivoa edukacije u trajanju od 5, 4 ili 6 susreta, ali takođe ovaj program omogućava i intenzivnu edukaciju u trajanju od dva dana kako u Srbii, tako i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Postanite deo velike svetske porodice koju čini više od 2600 registrovanih bahovih praktičara širom sveta, a upravo ovakva vrsta edukacije sprovodi se u više od 40 zemalja širom sveta. Za sve buduće praktičare i zaljubljenike u metodu Bahovih Kapi, važno je da znaju da su knjige Dr. Edvarda Baha prevedene na 26 jezika. 

BACH-THEROPY.jpg

L1 NIVO

Ovaj nivo vam daje osnovna znanja neophodna za korišćenje Bahovih kapi.

Po završenom L1 nivou bićete sposobni da prepoznate svih 38 esencija, kao i njihovu relevantnu upotrebu u različitim stanjima u životu. Naučićete kako da pripremite i kombinujete preparate. Upoznaćete se sa korišćenjem jedinog Bahovog kombinovanog preparata za krizne situacije – „Rescue formula“.

Tokom trajanja obuke dobijaćete domaće zadatke koje je potrebno savladati.

Ograničenja za pohađanje ovog nivoa ne postoje. Trudila sam se da moj način prezentacije Bahovog sistema bude jasan i dovoljno koncizan, kako bi svako bio sposoban da ga prati bez napora i da se osmeli da slobodno koristi esencije u skladu sa željama Dr. Baha.

L2 NIVO

Drugi nivo obuke smešten je u dva dana. Na ovom nivou ćete naučiti fine sličnosti i razlike između esencija. Naučićete kako da razlikujete preparate za tip ličnosti i raspoloženje. Detaljnije ćemo proučiti filozofiju Dr Baha. Proširićete svoje znanje kroz mnoštvo praktičnih i zabavnih vežbi.

Ovaj nivo mogu pohađati svi koji su završili L1 nivo sertifikovan od strane Bahovog centra iz V.Britanije.

L3 NIVO

Ovaj nivo obuke smešten je u četiri dana.

Namenjen je svima onima koji žele da se profesionalno bave praktikovanjem ove metode i žele da se registruju u Bahovom centru kao Međunarodni Bahovi praktičari (BFRP-Bach Foundation Registered Practitioner), takođe imaju mogućnost da se registruju kao Bahovi praktičari u Udruženju Bahovih praktičara Srbije.

Ovaj nivo obuke će vam pomoći da razvijete veštine profesionalnog pristupa klijentima. Usavršićete vođenje intervjua kroz mnoštvo vežbi i predavanja.

Na kraju obuke polaznici će imati tri grupe ispitnih zadataka, za čije rešavanje će imati na raspolaganju 3 meseca.       

L3 nivo obuke mogu pohađati svi koji su završili L2 nivo sertifikovan od Bahovog centra iz V.Britanije.

colour_on_white_l.jpg

CENOVNIK

SERTIFIKOVANA EDUKACIJA SA ALEKSANDROM RADIĆ

BEOGRAD

L1

L2

250 Euro

300 Euro

L3

500 Euro

BiH & CG

& Novi Sad

280 Euro

330 Euro

540 Euro