пет 17. мај | Omladinski Centar VERMONT

BAHOVE KAPI U BRČKOM

Bahove Kapi sa Aleksandrom Radić
Registration is Closed
BAHOVE KAPI U BRČKOM

Time & Location

17. мај 2019. 19:00
Omladinski Centar VERMONT, Brčko, Bosnia and Herzegovina

About The Event

Bahove kapi spadaju u komplementarnu medicinu i širom sveta se koriste više od 80 godina. Potpuno su prirodne i nemaju nikakve kontraindikacije, te ih mogu koristiti svi, od beba pa do starih i bolesnih ljudi. One su idealno rešenje kada su u pitanju stres, nedostatak koncentracije, napadi panike i sve druge vrste strahova, nedostatak samopouzdanja... upravo sve ono što može da nas izbaci iz ravnoteže i što čini da ne vodimo kvalitetan svakodnevni život. Koriste ih mnoge svetske i domaće zvezde, pa zašto onda ne bismo i mi.

Ovaj program je odobren od strane Bahovog Centra iz Velike Britanije  (www.bachcentre.com) , što obezbeđuje međunarodno priznate Sertifikate.

Vi koji ne znate šta su to Bahove kapi, dođite u petak, 17. maja u Omladinski centar VERMONT u Brčkom da se zaljubite u njih, a vi koji znate koliko su magične, dođite da se dogovorimo oko edukacije.

Ako želite više informacija posetite moju FB stranicu # Bahove kapi-Homeopatija-Edukacija/  ili sajt www.bahovekapiessentia.com ili mi pišite na e-mail: vervain108@gmail.com , ali svakako dođite 17. maja u 19h  da se upoznamo.

Dobrodošli!

Aleksandra Radić, registrovani Bahov praktičar i Učitelj.

Registration is Closed

Share This Event