уто 11. јун | Dzemala Bijedica Street

BAHOVE KAPI U SARAJEVU

Bahove kapi sa Aleksandrom Radić
Registration is Closed
BAHOVE KAPI U SARAJEVU

Time & Location

11. јун 2019. 19:00
Dzemala Bijedica Street, Džemala Bijedića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

About The Event

Bahove kapi spadaju u komplementarnu medicinu i širom sveta se koriste više od 80 godina. Potpuno su prirodne i nemaju nikakve kontraindikacije, te ih mogu koristiti svi, od beba pa do starih i bolesnih ljudi. One su idealno rešenje kada su u pitanju stres, nedostatak koncentracije, napadi panike i sve druge vrste strahova, nedostatak samopouzdanja, usamljenost, tuga ... upravo sve ono što može da nas izbaci iz ravnoteže i što čini da ne vodimo kvalitetan svakodnevni život. Koriste ih mnoge svetske i domaće zvezde, pa zašto onda ne bismo i mi.

Vi koji ne znate šta su to Bahove kapi, dođite u utorak, 11. juna u Bistro Zdravo, Sarajevo, Naselje Miljacka, Džemala Bijedića 160F u 19 h, da se zaljubite u njih, a vi koji znate koliko su magične, dođite da se dogovorimo oko edukacije.

Ovaj program je odobren od strane Bahovog Centra iz Velike Britanije (www.bachcentre.com) , što obezbeđuje međunarodno priznate Sertifikate.

Ako želite više informacija posetite FB stranicu # Bahove kapi-Homeopatija-Edukacija/ ili sajt www.bahovekapiessentia.com ili pišite na e-mail: vervain108@gmail.com , ali svakako dođite 11. juna u 19h da se upoznamo.

Predavanje će održati Aleksandra Radić, registrovani Bahov praktičar i Učitelj

Dobrodošli!

Registration is Closed

Share This Event