Tim Essentia Vitae

Vesna Stojanović
co - founder of Essentia Vitae
BFRP - EFT - REIKI TERAPEUT
 
Tel: 064 615 96 50
Vesna Stojanovic.jpg

Vesna Stojanović je medjunarodni Bahov praktičar i energetski terapeut, dok je u svoju praksu uvrstila i tehnike kao što su EFT i TRJ. Bavi se tradicionalnom medicinom poslednjih 10 godina. Iako je završila medicinsku školu i studirala stomatologiju pa je samim tim bila okrenuta klasičnoj medicini, oduvek je pokazivala interesovanje za tradicionalne metode lečenja. Životni put i sopstveno iskustvo je usmerilo ka Bahovom medicinskom sistemu tako da se posvetila pomaganju ljudima u prevazilaženju mentalnih i emotivnih prepreka i nalaženju ravnoteže unutar samih bića. Jedan od pionira ove metode u Srbiji, Vesna je 2008. godine bila i jedan od osnivača Udruženja Bahovih praktičara Srbije.

Završila je homeopatiju u Školi Homeopatije pri Srpskom Lekarskom Društvu, akreditovanu od strane Medicinskog fakulteta.

Mr.Ph. Irena Brdarić
Stojanović
co - founder of Essentia Vitae
BFRP - ENERGOTERAPEUT
 
Tel: 064 30 10 217
Irena Stojanovic.jpg

Mr.Ph. Irena Brdarić Stojanović je posle dugog niza godina rada sa pacijentima u zvaničnim institucijama i zvaničnim metodama 2007. godine započela rad kao Bahov praktičar. Taj rad ju je odveo dalje u istraživanje i savladavanje raznih tehnika razvoja ličnosti koje danas primenjuje u radu sa klijentima.

Od 2008 godine jedan je od osnivača Udruženja "Bahove cvetne esencije", a od 2016. je u Bahovom centru - Essentia Vitae gde pored tehnika razvoja ličnosti i bahovih kapi primenjuje i bioenergetske tretmane.

Tim Stručnih Saradnika

Dr. Vesna Krdžalić

specijalista medicine sporta

BAHOVA PRAKTIČARKA

FUNCKIONALNA MEDICINA

ishrana i suplementacija 

(dijabetes - kardiovaskularna oboljenja)

SCHUSSLER SALTS- Tkivne soli &

Analiza lica, Učiteljica & Savetnica

Tel: 063 72 77 890

41992225_677764132603291_262403817389372

Dr. Vesna Krdžalić završila je Medicinski fakultet i specijalizaciju iz oblasti sportske medicine. Uvijek je bila zainteresovana za unapređenje ljudskog zdravlja, što je i primjenjivala kroz rad sa vrhunskim sportistima koji se fokusira na podršci i unapređenju potencijala pojedinca kroz ishranu i suplementaciju. Kako joj zapadna medicina nije dala odgovore na sopstvene probleme i probleme u radu sa nekim klijentima, prije nekih desetak godina je krenula na edukacije koje će je dovesti do korijena problema gdje on zapravo i nastaje i kako promjenom okolnosti u kojima je problem nastao stvaramo uslove da se organizam sam izliječi. Iako je polovinu života provela u klasičnom obrazovanju „uzrok bolesti je u većini slučajeva nepoznat, rješenje problema je JEDINO u upotrebi lijekova“  niije se pomirila sa tim, jer je shvatila da je naš organizam veličanstven, da uzrok postoji kao i rješenje i da je izlječenje moguće! Tako je postala Bahova praktičarka, poznavalac i edukator Schuessler-ovih tkivnih soli i otkrila je funkcionalnu medicinu u kojoj se svakodnevno obrazuje, kao i niz drugih tehnika samopomoći. Njen cilj je razbijanje do sada opštevladajućih mišljenja i vraćanje uvjerenja da je snaga i odgovornost svakog od nas za sopstveno zdravlje u našim rukama, kroz edukaciju o životnom stilu koji podržava optimalno zdravlje! Svaki bol- problem, u najširem smislu, ima svoju svrhu i tu je za naše i sveopšte dobro! 

Svetlana Pejin 
co - founder of Essentia Vitae
BFRP - PRANA TERAPEUT
 
 
Tel: 063 403 552

Svetlana Pejin kaže da se sa “Bahovim cvetnim esencijama” prvi put susrela pokušavajući da razreši sopstvene probleme na prirodan i neagresivan način. Tako je i otkrila njihovu delotvornost u poboljšanju koncentracije, eliminisanju strahova, anksioznosti, panike, nesanice i drugih vidova unutrašnje neravnoteže. Odlučila je da upozna metodu i unapredi svoje iskustvo kako bi mogla da pomogne i drugima, pre svega porodici i pijateljima, pa je  tako 2012. godine postala registrovani Bahov praktičar.

Takođe, od 2015 godine uspešno koristi i tehniku isceljivanja Pranom, koja preko energetskog polja unapređuje fizičko zdravlje, naročito je pogodna za lečenje psihosomatskih oboljenja i lečenje na daljinu.

Dr. Nađa Stupar 
spec. kliničke biohemije
co - founder of Essentia Vitae
BFRP 
Tel: 063 800 21 77

 

 

 

 

Doktorka medicine Nađa Stupar je po osnovnom zvanju lekar specijalista kliničke biohemije. Tokom dugogodišnjeg iskustva u radu sa pacijentima je shvatila koliko je važan lični pristup svakoj osobi u rešavanju zdravstvenih problema. Bahove kapi su je „pronašle“ sasvim slučajno. Privukle su je svojom snažnom efikasnošću, a istovremeno blagošću i suptilnošću delovanja. Od 2008. godine se usavršava i  završila je početni i napredni nivo edukacije. Jedan je od osnivača je Bahovog centra „Essentia Vitae“. Predavač je po pozivu na edukacijama iz homeopatije koje se održavaju u Srpskom lekarskom društvu. Bahove kapi koristi uvek kada postoji potreba da se deluje potpuno neškodljivo, a ipak veoma efikasno. Veruje u holistički pristup u rešavanju zdravstvenih problema i pronalaženja uzorka bolesti.