Moj život je postao bolji!

N. Gojković

30 godina/muškarac

klijent Dr. Vesne Krdžalić

Osećaj nezadovoljstva, ljutnje na sebe i druge, iskompleksiranost, agresija, manjak samopouzdanja, anksioznost, finansijska nestabilnost, bolna leđa, strah od budućnosti bile su samo neki od problema sa kojima sam se susreo 2015. godine. Velika želja za promenom koja je poput vatre dugo tinjala u meni dovela me je do gospođe Vesne Krdžalić negde sredinom marta iste godine. Upoznavanje, prvi razgovor, saveti, Bahove kapi... nisam odmah poverovao da sve to meni može pomoći ali odlučio sam da pružim priliku sebi i nastavio da koristim Bahove kapi. Magija je počela nakon nekih dvadesetak dana kada sam osetio da sam smireniji, opušteniji. A to je bio i prvi cilj. Tada sam počeo da verujem i ubrzo sam gospođu Vesnu prihvatio kao drugu majku. Polako, lagano, radeći dalje zajedno, krenule su promene u meni. Moji stavovi prema životu, ljudima, više nisu bili tako tvrdi, surovi. Postali su fleksibilniji, bolji po mene i po druge. Koristeći dalje Bahove kapi i slušajući savete gospođe Vesne, moj život je postao bolji, kvalitetniji. Vremenom postao sam zadovoljniji sobom, životom, drugima, počeo sam da verujem da je sve OK, i da će sve biti OK u daljem životu. Konačno, preuzeo sam stvar u svoje ruke i postao arhitekta svog života.

Kao posledica, ljutnje, bruge, tenzije i nezadovoljstva dobio sam insulinsku rezistenciju, masnu jetru. Uz medicinske savete, i savete vezane za ishranu, kao i dalje korišćenje Bahovih kapi, svi parametri su se vratili u normalu. I ja sada vodim potpuno normalan život, bez gore pomenutih zdravstvenih problema. Preuzevši stvar u svoje ruke moj život je postao moja bajka. Jer sada znam da ništa nije tako važno ni tako strašno. Hvala Vam Vesna za svu bezrezervnu pomoć i pažnju koju ste mi do sada pružili i što ste mi pomogli da se promenim.

Snaga i mir... uz Bahove kapi bez anksioznosti!

Karmen

klijent terapeuta Svetlane Pejin

Ljutnja, ogorčenost, frustracije su me odvele u anksioznost i depresiju. Bila sam nezadovoljna svojim životom i tada su u moj život došle Bahove kapi i počele ljuštiti sloj po sloj i pomogle mi da se uhvatim u koštac sa vlastitom istinom i da pronađem snagu i mir...te korak po korak otkrile i dale mi nadu o istini koju nisam htjela prihvatiti... puno pozdrava Vaša Karmen

Autoimune bolesti i Bahove kapi!

Željka Š.

klijent Dr. Vesne Krdžalić

Pre nepune tri godine, došla sam prvi put kod dr.Vesne Krdžalić, po preporuci. Nisam znala mnogo o tome čime se bavi i kako će sve izgledati, osim da je doktor medicine.

Prolazila sam kroz prilično za mene težak i stresan period u životu. A i iza mene su bile teške godine, u kojima sam prošla dosta teških situacija, stresova sa kojima sam se nosila sama. Kao posledica toga,dobila sam autoimune bolesti štitne žlezde (Hašimoto) i Sjegrenov sindrom. Osećala sam se loše, napušteno, usamljeno, zbunjeno, tužno... loše sam spavala. Povremeno sam osećala ljutnju i bila sam kivna na sve oko sebe. Premotavala sam filmove i događaje u svom životu i za sve što nije bilo dobro optuživala sebe, osećala grižu savesti i bila veoma stroga prema sebi.

I onda se dogodio moj prvi razgovor sa dr. Vesnom! Nakon uobičajenih uvodnih stvari, i moje priče, ona je počela da mi postavlja pitanja, a ja sam bila iznenađena da su se ta pitanja odnosila baš na sve ono o što sam osećala i o čemu sam razmišljala. Objasnila mi da ja  moram da se promenim, i uputila me da koristim Bahove kapi i ispričala mi o tome kako i  zašto se koriste. Ona je na pravila kombinaciju biljaka koje se koriste, a koje je smatrala da su u to trenutku optimalne za mene. Nastavila sam da odlazim kod nje, i u otvorenom razgovoru i korišćenjem Bahovih kapi, shvatila šta je suština življenja da budeš pozitivan, praštaš, da ne nagomilavaš ljutnju i bes jer oni samo tebi štete. Život je suviše kratak da bi ga trošio na loše stvari. Čovek mora da se suoči sa samim sobom, da se opusti, da fizički bude aktivan i da živi  u skladu sa prirodom... sve su to njene reči. Bahove kapi sam koristila po uputstvima dr. Vesne i posle nekoliko meseci osećala se mnogo bolje! Prirodne, a tako jednostavne za upotrebu!!! Sve j to uticalo da se sada osećam mnogo bolje, fizički sam aktivna, vežbam, šetam i opustila sam se se i prihvatila sebe onakvom  kakva jesam.

Od srca preporučujem Bahove kapi i terapiju kod Bahovih praktičara!